промо

3 месеца подарък за всеки нов хостинг акаунт

разгледай

ново

всички домейни на нови по-ниски цени

подробно

+359 897 399 050

Поръчка

Нямате добавени услуги!

Помощ за Хостинг?

Споделен хостинг

Споделеният хостинг е най-използваният вид уеб хостинг от всички видове. При него Вие и други собственици на уебсайтове споделяте един физически сървър. Поради тази причина тази хостинг услуга има ограничени възможности, но е достъпна и можете да стартирате с малък разход.

При него Вие споделяте ресурсите на сървъра с другите потребители, разположени на него. Поради тази причина обикновено се препоръчва за стартиращи бизнеси, фирмени страници, лични блогове, CMS системи като WordPress, сайтове, които не изискват големи ресурси, за да работят коректно.

Подходящ е за малкия бизнес, за нови сайтове без големи промени в трафика, за стартиращи онлайн магазини, за лични блогове и други. Можете да се запознаете с различните хостинг планове предлагани от EasyHost.bg.

WordPress хостинг

Ако сте начинаещи в създаването на уеб сайтове, то уеб хостинг услугата WordPress хостинг е добра опция за Вас. WordPress е лесна за употреба платформа, с която можете да създадете собствената си страница съвсем сами. От контролния панел на Вашия хостинг можете лесно да инсталирате допълнителни WordPress сайтове с помощта на един бутон.

В sPanel е наличен инструментът WordPress Manager by EasyHost.bg, с който всички наши клиенти на споделена хостинг услуга могат да оптимизират и управляват своите WordPress инсталации по един много по-лесен и удобен начин.

Reseller (реселър) хостинг

Реселър (reseller) хостинг е вид споделен хостинг (sPanel), при който клиентът има лимитиран достъп до приложението WHM (web host manager), през което може да създава собствени хостинг планове в рамките на конкретния реселър план, всеки със собствен sPanel за управление.

Тези персонализирани хостинг планове може да се продават на клиенти и по този начин собственикът на реселър хостинг може да развива бизнес под собствена марка за хостване на персонални сайтове, портфолио, брошури, Landing pages (рекламни страници), One page (една страница) сайтове и др.Online чат

Свържи се с нас ако имаш нужда от помощ или консултация

Отвори ticket

Трябва ти промяна, конфигурация или друго, пиши на поддръжката

Отвори ticket

Трябва ти промяна, конфигурация или друго, пиши на поддръжката